Hirdetés

Fallout 4: Far Harbor - itt az első trailer és a megjelenési dátum

|

Aki kíváncsi arra, hogy mikor indulhat újabb kalandokra a Fallout világában, az most figyeljen.

Hirdetés

A Fallout 4 következő fejezete a Far Harbor lesz, amiben a játékos egy ifjú hölgy nyomán vetődik erre a rettenetesen veszélyes, és fura emberek lakta területre. A Far Harbor szigetein a durva sugárzás miatt a vadon vérszomjas teremtményeket szült, és téged akarnak vacsorára.

Nem a szörnyek lesznek az egyetlen veszélyei a Far Harbor DLC-nek: a különböző frakciók egymás közti csatái miatt nem lesz egyszerű az életünk a településeken sem.

A Bethesda állítása szerint a Fallout 4 Far Harbor területe a legnagyobb, amit eddig valaha kiegészítőhöz készítettek, tele különleges helyszínekkel, fontos karakterekkel, és izgalmas küldetésekkel. Természetesen a kalandozásnak meglesz a jutalma is, hiszen elképesztően erős új fegyvereket és páncélokat találhattok majd itt.

A Fallout 4: Far Harbor DLC megjelenés pontosan május 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)