Hirdetés

Realisztikusabb éjszakákat hoz a Fallout 4 fényviszonyait átalakító mod

|

Az a jó a Fallout 4-ben, hogy ha valami nem tetszik benne, sok eséllyel egy moddal helyrehozhatod a dolgot. Egy rajongó most például a játék fényviszonyait alakította át.

Hirdetés

A hivatalos modtámogatás érkezésével valószínűleg még őrültebb és radikálisabb változtatásokat eszközölnek a Fallout 4-en a játék rajongói, de azért már most is elismerésre méltó alkotásokkal találkozhatunk. SirGreenThumb például a játék fényviszonyait szabta át kicsit valószerűbbre.

A modder ízléséhez képest ugyanis túlságosan kimosta a viszonylag magas fényerő a játék színeit, így a DirectX 11-es eszközök segítségével kicsit kiigazította az effekteket. Ennek leginkább akkor láthatjuk az eredményeit, ha beltéren, vagy éjszaka hasonlítjuk össze a Fallout 4 eredeti beállításait a modban alkalmazottakkal, de az éjszaka és a nappal közötti átmenet is kevésbé hirtelen történik meg. Ha szeretnétek, innen tudjátok letölteni a szükséges fájlokat, az alábbi képeken pedig összehasonlíthatjátok a két beállítást, a képpárok közül mindig az alsó a modolt változat.

Nektek hogy tetszik az átalakított látványvilág?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)