Hirdetés

Fallout 4 - egy modder készít hozzá fotómódot

|

Ugyan a játéknak komoly szüksége lenne egy fotómódra, sajnos ez kimaradt az alapverzióból. Sebaj, a modder közösség már hozza is a megoldást.

Hirdetés

A kiváló Fallout modder, registrator2000 jelenleg keményen dolgozik a Fallout 4-be fotómódot modon. A cucc meglehetősen ígéretesnek tűnik, és mindent elvárható eszközt tartalmaz.

Hirdetés

A még fejlesztés alatt álló megoldást egy dedikált billentyűvel vagy a menüből lehet elérni. A felugró UI-ban találunk több tucat csúszkát és beállítási lehetőséget a tökéletes fotó elkészítéséhez. Egyelőre nem lehet letölteni a modot, de ha regisztráltok a NexusMods oldalára, akkor itt megnézhetitek, hogy hogyan is fog működni.

A Spider-Man fellobbantott egy újszerű lelkesedést a játékbeli fotózás iránt, így reméljük, hogy a fejlesztők a jövőben maguk fogják belepakolni ezt a remek eszközt a játékaikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)