Hirdetés

Fallout 4 - hamarosan konzolokra is érkezik a Survival mód és a modtámogatás is

|

A legújabb frissítés mellett arról is mesélt a Bethesda, hogy állnak a Fallout 4 egyik legjobban várt új funkciójának beépítésével.

Hirdetés

A Bethesda ismét egy méretes frissítést ad ki a Fallout 4-hez, az 1.5-ös patch PC-n pedig már élesedett is, konzolokon pedig valamikor a jövő héten érkezik. Ezzel nem csak a Far Harbor DLC támogatását készítették elő, hanem egy feature-t is aktiváltak a konzolos változatokban.

Miután a PC-s játékosok segítségével tesztelték és néhány változtatást is eszközöltek a Survival módon, a legújabb verzió már konzolon is játszhatóvá teszi a néhány különleges nehezítést behozó játékmódot. A frissítés bejelentésében megemlítették azt is, hogy egyre közelebb van a hivatalos modtámogatás elindulása, aminek keretein belül a közösség is ráteheti a kezét a Creation Kitre, alkotásaikat pedig könnyen megoszthatják egymással a Bethesda.net-en keresztül.

A Fallout 4 ezen funkcióit éppen tesztelik a PC-s változatban, valamikor májusban pedig Xbox One-on is kipróbálhatjuk a rendszerbe felkerült modokat, de ekkor még mindig bétaállapotban lesz a rendszer. A végleges verzió valószínűleg júniusra készül el, akkorra tervezi ugyanis a Bethesda a PlayStation 4-es modtámogatás elindítását. Az 1.5-ös patch persze elég sok javítást is hozott a játékba, ezekről itt tudtok részletesen olvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)