Hirdetés

Fallout 4: Game of the Year Edition - akinek még nincs meg a játék, az már mindenképp ezt vegye

|

Hamarosan boltokba kerül a teljes, minden kiegészítőt is tartalmazó, szép csomagolású Fallout 4: Game of the Year Edition.

Hirdetés

Idén két éve rajzolt könnyes mosolyt sok rajongó arcára a Bethesda a Fallout 4-gyel, ami persze hibái ellenére is őrült tempóban fogyott. Azóta sok DLC megjelent, a játékosközösség még mindig aktív és vadul modol, úgyhogy aki még nem pattant fel a nukleáris rakétára, az várjon szeptember végéig.

Hirdetés

Szeptember 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Fallout 4 Game of the Year Edition, ami a játék legfrissebb, felpatchelt változatát tartalmazza (nyilván azt), valamint a Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop és Automatron kiegészítőket. Az áráról nincs infó, de valószínűleg annyiba kerül majd, mint az alapjáték a megjelenésekor. Az Egyesült Államokban egyébként újra forgalomba kerül a Pip-Boy Edition, már a GOTY-val csomagolva, de ebből Európa nem kap. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)