Hirdetés

Fallout 4 gépigény - egy darabig még nem tudjuk meg

|

A Fallout 4 ugyan már majdnem kész, a megjelenésig kevesebb mint két hónap van hátra, de a Bethesda egyelőre nem tud gépigényt mondani.

Hirdetés

Aki már évek óta a Fallout 4 megjelenését várja, valószínűleg készségesen újítana gépet, ha szükség lenne rá. Ugyanakkor lehet, hogy erre nem lesz lehetősége a játék novemberi megjelenéséig.

Két hónap múlva ilyenkor már játszhatunk a Bethesda új alkotásával, és bár úgy tudjuk, a játék egy ideje nagyjából kész, azért a cég még kihasználja a maradék időt az optimalizálásra, a hibák kiigazítására. Ennek hozománya, hogy a gépigényt egyelőre még nem tudták fixálni, és nem szeretnének olyan információkat kiadni, amik később tévesnek bizonyulhatnak, Pete Hines marketing alelnök elmondása szerint az felelőtlen dolog lenne részükről. Ugyanakkor megígérte, hogy ahogy bármi biztossá válik, azonnal szólnak. Várunk továbbra is végtelen türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)