Hirdetés

Fallout 4 - meglepő ajándék jár a Gold Edition mellé

|

Sok olyan ajándékot lehet a Fallout 4 mellé csomagolni, aminek a rajongók örülnének - ez viszont amilyen zseniális, olyan bizarr is.

Hirdetés

A Fallout 4 Gold Edition kiadást egyetlen viszonteladónál, az amerikai Best Buy-nál lehet megvásárolni, és valószínűleg nem is jut el Európába. Talán nem is fog annyira hiányozni.

A 80 dolláros csomag ugyanis a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os változata mellett a Season Passt, valamint egy különleges ajándékot tartalmaz: egy pár, Vault-Boy arcképével díszített zoknit. Nagyon szerettem volna ott lenni azon a meetingen, ahol ez az ötlet felmerült. A Gold Edition egyébként azért is jó vétel, mert még így, az ajándékkal együtt is olcsóbban jönnénk ki, mintha a játékot és a Season Passt külön vennénk meg. Remélhetőleg a továbbiakban több kiadó, forgalmazó, viszonteladó is példát vesz erről, és hamarosan minden játék mellé zoknit csomagolnak. Jól jön a téli hónapokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)