Hirdetés

Fallout 4 - a Bethesda nem tud több Pip-Boy-t gyártatni

|

Aki most nem tudta lefoglalni magának a saját Fallout 4 Pip-Boy gyűjtői kiadását, az a jövőben már nem juthat hozzá, legfeljebb nagyon drágán.

Hirdetés

A Fallout 4 egy különleges gyűjtői kiadásban is elérhető lesz, ami a játékon túl egy Pip-Boy-telefontartót is tartalmaz majd. Nem meglepő, hogy a sorozat rajongói azonnal rámentek a csomagra.

Mára már minden egyes darabot lefoglalt valaki, ami azt jelenti, hogy rengeteg rajongó maradt ki a buliból, akik természetesen nagyon mérgesek a fejlesztőkre. Dobálják a pénzt a képernyőnek, de a Bethesda csak nem veszi el, pedig higgyétek el, hogy el akarják ők, csak már nem tudnak több Pip-Boy-t előkaparni.

A Bethesda főnöke, Pete Hines elmondta, hogy egy párszor újrarendeltek a gyártótól, de már nem fér bele a dolog a cég ütemtervébe. “Elértük azt a pontot, amikor visszamentünk a gyártóhoz, és azt mondták, hogy ‘sajnáljuk srácok, de eddig mentek a sorok, és ennyit tudtunk legyártani’” - mondta Hines.

„Baromi sok Pip-Boy készült el, és mi még visszamentünk újabb és újabb szállítmányokért. Azt hiszem, többet hoztunk össze ebből, mint bármelyik másik gyűjtői kiadásunkból valaha.” Hát ennyi, akinek már nincs lefoglalva a kütyü, annak már nem is lesz, de talán ezzel a szomorú ténnyel együtt is élvezitek majd a játékot. Sokan egyébként valószínűleg csak a biztonság kedvéért foglalták le, a megjelenésig még visszamondhatják, úgyhogy nincs minden veszve.

A Fallout 4 november 10-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Addig játszogathattok a Fallout Shelter mobiljátékkal, aminek Androidos változata nemsokára megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)