Hirdetés

Fallout 4 - jön egy nagy felbontású textúracsomag, de elég combos gép kell hozzá

|

A Fallout 4 1.9-es frissítése PlayStation 4-en és PC-n is szebbé teszi a játékot.

Hirdetés

Minden tervezett DLC megjelent már a Fallout 4-hez, de a Bethesda nem tolta félre a játékot. Jövő héten érkezik az 1.9-es patch, aminek főleg a PlayStation 4 Pro tulajok, illetve a PC-sek örülhetnek (de az Xbox One-osok is megkapják).

PS4 Pro-n javul a bevilágítás, nő a látótávolság, és natív 1440p-ben fog futni a játék. A PC-sek külön letölthetnek egy textúracsomagot, ami 58 GB helyet, illetve egy olyan gépet kér, amiben legalább Intel Core i7-5820K, GTX 1080 8GB, illetve több mint 8 GB RAM van. A követelményeknél szerepelt az AMD Radeon RX 490 8 GB is, amit később eltávolítottak - ezt ugyanis még nem leplezték le, valószínűleg a VEGA 10-es kártyát nevezik majd így. Számítsatok mind a patch-re, mind a csomagra, ha úgy látjátok, elég erős a gépetek hozzá. Tervben van egyébként a Skyrim Special Edition frissítése is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)