Hirdetés

Fallout 4 - így lesz durva horror az RPG-ből

|

Egy új mod átalakítja az időjárást, a fény/árnyék effekteket, a zenét, és még kedvenc kutyánkat is leváltja. Be fogunk rosálni.

Hirdetés

Nem hibáztatnék senkit, aki azt mondaná, hogy néhol megijedt a Fallout 4 végigjátszása közben, de azért horrornak távolról sem mondanánk a Bethesda szerepjátékát. Ez mondjuk gyorsan megváltozik a Pilgrim-Dread the Commonwealth mod telepítése után.

A Pilgrim egy teljes átalakítást végző mod csomag, ami játék atmoszférájától a zenén át rengeteg mindent lecserél. Még hű társunkat, Dogmeatet is leváltja Black Philipre, a fura kecskére (a 2015-ös The Witch című filmből). A lenti trailer egy pici betekintést enged a világba, ami a csomag telepítése után vár majd.

A modhoz készült egy külön zenei háttéranyag, ami már önmagában becsülendő. Ha az egészhez hozzátesszük az új időjárási megoldást, az átdolgozott fényeket és modelleket, akkor elmondhatjuk hogy talán az egyik legdurvább mod készült el a Fallout 4-hez. A szükséges fájlokat itt találjátok, ha kedvetek lett önfeledten szorongani kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)