Hirdetés

Fallout 4 - az id Software is besegített

|

A Fallout 4 a korábbiaknál jobban hasonlít a modern FPS-ekre, és hogy minden rendben legyen, a Bethesda egy gyakorlott csapat segítségét kérte.

Hirdetés

Az Id Software-t valószínűleg nem kell bemutatni senkinek. A Zenimax berkein belül tevékenykedő stúdió minden idejét a Doom veszi el, de amikor a Bethesda kért segítséget, nem mondtak nemet.

Todd Howard elárulta, hogy a csapat egyik célja a kezdetektől a fegyverharc javítása volt. Azt akarták, hogy ne kelljen kifogásokat keresniük, arra hivatkozni, hogy ez inkább egy szerepjáték, és ezért gyengébb a harc benne. A Fallout 4 egy akciójáték lesz, amire ráhúzzák a szokásos, továbbfejlesztett szerepjáték elemeket, és ahhoz, hogy biztosan minden jól sikerüljön, tanácsot kértek a velük egy cégcsoporton belül tevékenykedő id Software csapatától, akik az évek során kitermeltek pár egész jó shootert. Hogy mi lett az eredmény, azt majd novemberben meglátjuk, de van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)