Hirdetés

A hétvégén ingyen tolhatod a Fallout 4-et!

|

Aki eddig nem próbálta volna ki a poszt-apokaliptikus szerepjátékot, most két hétvégén is ingyen belekóstolhat a Boston körüli kalandokba a Fallout 4-ben, legalábbis a három közül két platformon.

Hirdetés

A Fallout 4 eddig sem produkált éppen rossz eladási számokat a Bethesdának, de a kiadónál úgy gondolják, van még, akinek eddig nem jött meg a kedve a miniatűr atombombák lövöldözéséhez és ezen még lehet változtatni. Így ismét szabadon kipróbálhatóvá teszik a játékot egy csomó gamernek.

Hirdetés

A próbalehetőségből most a PlayStation 4-es játékosok kimaradnak, mivel csak Xbox One-on és PC-n szervezett ingyenes hétvégét a Bethesda. A két platformon ráadásul máskor tart majd a demó: Xboxon mától január 28-áig, PC-n pedig február 1-je és 4-e között lesz ingyen játszható a Fallout 4. Aki ezalatt beruház a teljes játékra, az természetesen továbbviheti az ingyenes változatban megkezdett mentését, erre pedig különböző kedvezményekkel ösztöni a játékosokat a kiadó. Egész pontosan az alapjáték árának a harmadát, a szezonbérlet árának a felét engedik el, az egyes DLC-kre és a Fallout 4 G.O.T.Y. kiadásra pedig 40% kedvezményt adnak.

Ti letöltitek majd az ingyenes hétvége alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)