Fallout 4 - lehetetlen márpedig nem létezik (videó)

|

Elakadtál a Fallout 4-ben, és egyszerűen bárhogy próbálkozol, nem tudsz továbbjutni? Mutatjuk a megoldást.

Vidd haza ráadás PC-s játékkal új gamer perifériád! Hirdetés

Több játékban is vannak olyan részek, amelyek egyszerűen túl nehezek, már-már unfairnek mondhatók. Én épp tegnap futottam be egy ilyenbe az Uncharted: Drake's Fortune végén (igen, pontosan itt).

Hirdetés

A Fallout 4-ben is akadnak hasonló szituációk, és miután az ember száznegyvenkettedik alkalommal is sikertelenül próbálkozik, hajlamos feladni a küzdelmet, és egyszerűen lejjebb venni a nehézséget. Az alábbi videó készítőjében FischiPiStiben is megfordult ez a gondolat, de végül elvetette, és talált egy alternatív módot. A videó önmagáért beszél, nincs is értelme tovább fecsérelni a szót.

Ezzel a módszerrel csalás vagy a nehézség csökkentése nélkül vészelhetitek át a leghúzósabb szituációkat is. Persze hogy milyen következményei vannak a karakterünkre nézve, azt inkább ne fejtegessük.

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!