Hirdetés

Fallout 4 - márkanév bejegyezve?

|

Egyre biztosabbak vagyunk abban, hogy a Bethesda december elején bejelenti a Fallout 4-et, hiszen az erre mutató jelek száma napról napra gyarapszik.

Hirdetés

Az egész november 4-én kezdődött egy pletykával, majd november 15-én folytatódott egy teaser oldal indulásával.

A Bethesda továbbra is csendben hallgat, figyeli, hogy az internet mit kezd ezekkel az elszórt apróságokkal. Most felbukkant egy kép, ami alapján okkal hihetjük, hogy a fejlesztő bejegyeztette a Fallout 4 márkanevet Európában. Azért érdemes fenntartásokkal kezelni, lévén a Half-Life 3 védjegyezése is kamunak bizonyult, de abban a rövid időszakban egyébként is sok volt a Valve játéka körüli, a Fallout 4-esekhez képest kevésbé hihető találgatás, könnyű volt minket megvezetni. Az alább látható bejegyzést a DLA Piper intézte, ami a márkák jogi ügyeit intézi, és ez erősebb, mint hogy a Bethesda neve is megjelenik. A legjobb, amit tehetünk, hogy megvárjuk a december 7-én megrendezésre kerülő VGX-et, valamint az azt követő pár napot, és ha akkor sem kerül sor a bejelentésre, akkor lehajtott fejjel vágyakozunk tovább. Érdemes még szót ejteni erről a tumblr blogról, de nem tudjuk, hogy ezt a Bethesda hozta-e létre. Viszont ez is vehető jelnek.

Mit gondoltok, lesz Fallout 4 bejelentés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)