Hirdetés

Fallout 4 - atomvillanás után is van még mit javítgatni

|

A Bethesda csodájának rajongói ma örömtüzet gyújthatnak, hiszen befutott a legújabb frissítés, benne egy tonnányi hibajavítással.

Hirdetés

A Fallout 4 1.3-as javítás ma pörög ki minden platformra. Aki szereti a Bethesda szerepjátékát annak erősen javasolt a csomag letöltése, tekintve, hogy az tartalmaz rengeteg javítást, és néhány új funkciót is, aminek biztosan örülni fogtok.

Vannak új beállítások, effektek, és segédmenük a telepesekhez. Egy rakat új javítás és bugfix került a csomagba, akit érdekel a változtatások teljes listája, az itt olvashatja át a patch note-ot. És hát lássuk be, mindig akad valami javításra szoruló elem...

A rajongóknak mondjuk biztos még lenne egy rakat elvárása, de várjuk türelemmel, hátha tovább fejlődik még a játék. Ha egyébként kíváncsiak vagytok arra, hogy a megjelenéskor hogyan láttuk a Bethesda művét, akkor itt olvasható a GameStar Fallout 4 tesztje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)