Hirdetés

Fallout 4 - az új mod a napfényes Miamiba visz el minket

|

A nap süt, csakhogy a tengerpart sem veszélytelen.

Hirdetés

Biztosak vagyunk benne, hogy még a Bethesda sem végzett a Fallout franchise-zal és csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be a következő részt, addig viszont a modok életben tartják a Fallout 4-et (noha nem mindegyik jut el odáig, hogy meg is valósulhasson, így járt a Capital Wasteland is). 

Hirdetés

A legújabb rajongói munka, a Fallout 4: Miami hasonlóan komplex, mint a New Vegas mod, csak éppen a kaszinók városa helyett a tengerpartra kalauzolja el a játékosokat. Persze itt sem (nap)fényes a helyzet, hiszen a poszt-apokaliptikus Florida is rengeteg veszélyt tartogat a kalandorok számára: veszedelmes bestiák, háborúzó frakciók, halálos sugárzás és szürreális fegyverek (például savat lövő pisztoly) fűszerezik meg a kiruccanást, miközben a helyi rádióállomások által biztosított kubai dallamok szolgáltatják a talpalávalót. Nézzetek meg a legelső kedvcsinálót, hangulatos:

Megjelent egy gameplay videó is a mod nagyon korai változatából: 

Egyelőre még nem tudni, hogy a Fallout 4: Miamit mikor eresztik szabadon, de valószínűleg még idén megkapjuk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)