Hirdetés

Fallout 4 - hangulatos trailert kapott a Miami mod

|

Mozgásban a mod, amely elhozza a poszt-apokaliptikus Fallout 4-be a napsütést.

Hirdetés

A Fallout 4 legújabb modja hasonlóan komplex, mint a New Vegas című rajongói munka volt, de kaszinók helyett a tengerparttal, a poszt-apokaliptikus Floridával kecsegtet. 

Hirdetés

A Fallout: Miami vadonatúj trailerének leírása szerint egy jól fizető munka ígérete vezet minket a napsütötte dél felé, de helyette belekeveredünk a különböző csoportok közötti konfliktusba: egyesek a hatalomért, mások az eszméikért küzdenek. A feladatunk az lesz, hogy kiderítsük, mi áll a titokzatos eltűnések mögött, miközben kivesszük a részünket az Order és a Freedom között folyó ősrégi küzdelemből is. Az alábbi kedvcsináló magáért beszél: 

A Fallout: Miami egy új helyszínt és sztorit, izgalmas mellékküldetéseket, új felszereléseket, karaktereket, társakat és számos más tartalmat hoz magával, ha egyszer megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)