Hirdetés

A Fallout 4-hez Minecraft mod készült

|

Még egy mod látott napvilágot, aminek segítségével a Fallout 4-ben is a Minecraft díszletei közt kalandozhatunk.

Hirdetés

Ámulunk a modderek lelkes munkája láttán, hogy mi mindent hozzá tudnak adni a Fallout 4 világához, mint mikor Deathclaw kísérőre tehettünk szert. Persze olyan furcsa mod is készült, amivel hullákból készíthetünk húskonzervet.

Mirci33 Minecraft modja ugyanúgy blokkokra osztja a Fallout 4-et, ahogy az a Minecraftban látható. Főhősünk arany- és ezüstpáncélt hord, és a Minecraft szokásos szörnyei, creeperek, pókok és csontvázak támadnak ránk.

De csak külsőre változik meg a játék, vagyis nincs lehetőség kockáról kockára lebontani környezetünk, és a megszerezett nyersanyagokból tárgyakat craftolni. Akinek kedve támadt a modhoz, ide kattintva tudja letölteni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)