Hirdetés

Fallout 4 - még mindig nem halad a PlayStation 4-es modtámogatás

|

Már Xbox One-on is használhatók a Fallout 4 modjai, viszont a PS4-es támogatás valahogy csak nem akar összejönni.

Hirdetés

Amikor bejelentették a Fallout 4-et, akkor az egyik legnagyobb üdvrivalgást kiváltó feature az volt, hogy a konzolosok is élvezhetik majd a PC-s modokat. Ugyan eltartott egy darabig, de Xbox One-on már működik a dolog. A PlayStation 4-en nem hogy nincs még kész a rendszer, de még mindig kiértékelésnél tartanak.

A Bethesda 2 hónappal ezelőtt megjegyezte, hogy a PS4-es rendszernek vannak olyan korlátozásai, amik akadályozzák a munkájukat. A problémák között van a 900MB-os fájlátviteli határ, hogy a hangfájlokkal nem tud mit kezdeni az oprendszer, és hogy a PC-s textúrákat nem tudja feldolgozni a játék a platformon.

Azóta a Bethesda nem jelentette még be a modtámogatás bétatesztjét, vagy amúgy bármit a dolog kapcsán. Most is csak annyit izzadtak ki a Twitteren, hogy együtt dolgoznak a Sony embereivel a Fallout 4 PlayStation 4-es modtámogatásán, és mint új hírük van, megosztják velünk.

A Bethesdás Pete Hines általában örömmel és részletesen mesél a rajongóknak, de egyelőre bele sem tudott menni semmi konkrétumba a dolog kapcsán. Ez elég vészjóslónak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)