Hirdetés

Fallout 4 - ezzel a moddal te is részese lehetsz egy hatalmas MI-csatának (videó)

|

Talán a játék legnagyobb kihívást jelentő csatáját hozta össze az a modder, aki egy egyszerű paranccsal tud megidézni több mint százötvenet a Fallout 4 legkeményebb szörnyei közül.

Hirdetés

A játékkal foglalkozó rengeteg moddernek hála a Fallout 4 tényleg olyan sandbox lett, amiben szinte bármit csinálhatunk. Sokaknak pedig az egyik legszórakoztatóbb dolog, hogy a játék különböző poszt-apokaliptikus szörnyeit eresztik egymásnak akkora csapatokban, ahogy az alapjátékban nem találjuk meg őket.

Erről több, elég látványos videót is találhatunk a neten, de Thuggysmurfnek hála már mi magunk is lejátszhatunk egy hasonlóan őrült csetepatét, amiben mi is részt vehetünk, ha nem csak távolról szeretnénk figyelni az eseményeket.

Ha telepítitek az alkotását, Spectacle Island tényleg rászolgál a nevére, ugyanis egy egyszerű konzolparanccsal 176 jelenik meg a Fallout 4 legerősebb szörnyeiből, így szupermutánsok, mirelurk-ök és deathclaw-k is tömegesen szállnak be a buliba. A sziget tizenöt különböző pontján spawnoló szörnyek lassan elkezdenek közeledni egymáshoz, ami pillanatok alatt egy méretes csatához vezet, amibe a játékos is bármikor bekapcsolódhat, valahogy így:

A mod története egyébként azért is érdekes, mert Thuggysmurf hétéves fiának jutott eszébe a szigetet látva, milyen jó lenne, ha ott lennének a játék legfélelmetesebb szörnyei, ráadásul a munka jelentős részét is ő végezte, amit aztán édesapjával tökéletesítettek. Ki hitte volna, hogy a Fallout 4 ilyen jó családi program is lehet... A modot innen tudjátok letölteni, ahol egyébként a készítők ajánlanak még néhány rajongói alkotást, amitől még élvezetesebb lehet a szörnyekkel való csatározás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)