Hirdetés

Fallout 4 - végre PlayStation 4-en is lehet modolni

|

Még mindig nem lehetnek teljesen elégedettek a modderek, mert a Skyrim: Special Editionhöz hasonlóan itt is elég korlátozottak a lehetőségeink.

Hirdetés

Habár a Bethesdának számos kört le kellett futnia a Sonyval, mégis sikerült megoldani a mod támogatottság problémáját PlayStation 4-re. Az 1.8-as patch telepítésével lesz lehetőség mod használatra, egyelőre azonban nem kell túlságosan elrugaszkodott dolgokra számítani.

Mint azt már korábban megszokhattuk, csak a Creation Kit-tel lesz lehetőségünk tartalmakat módosítani illetve előállítani. Ahogyan Skyrim: Special Edition esetében, a Fallout 4-ben is csak meglévő tartalmakkal lehet dolgozni, külső tartalom használatra nincs lehetőség, szóval az elrugaszkodott ötletek maradnak PC-re.

A PlayStation 4 Pro-s mod támogatottságról meg nem lehet tudni semmi konkrétat azon felül, hogy érkezik mert a Bethesda elmondása szerint mindenképp kiszeretnék használni a vizuális, grafikai lehetőségeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)