Hirdetés

Nem tudtad, de ez a mod nagyon hiányzott a Fallout 4-ből

|

A Fallout 4 egyik moddere egy apró részletet változtatott meg a játékban, de néhány játékosnak a játékbeli mosdók ez az alig észrevehető tulajdonsága is kardinális kérdésnek bizonyult.

Hirdetés

Nem gondoltam volna, hogy az emberekből ilyen heves érzelmeket vált ki, hogy milyen irányba áll egy guriga vécépapír, de egy vicces Fallout-modokban utazó gamer, jet4571 erről is gondoskodott, megnyugtatva a kedélyeket. Más kérdés, hogy a mod megjelenése előtt valószínűleg senki nem is vette észre a problémát.

Az olyan pótolhatatlan modok után, mint a rózsaszín nyuszis mamusz és a hozzá tartozó köntös, vagy éppen a plüssmackó alakú taposóaknák, viszont jet4571 elkészítette az Immersive Toilet Paper névre hallgató modot is a Fallout 4-hez. Ezt telepítve a Bethesda alkotói által eretnek módon, a fal felé fordítva elhelyezett vécépapír-gurigák helyett sokkal hihetőbb, kifelé fordított gurigák várnak minden illemhelyen a Commonwealth-ben. A különbség önmagáért beszél:

Ha szeretnétek letölteni ez a rendkívül fontos modot, itt tehetitek meg. Szerencsére ezekből a korszakalkotó rajongói változtatásokból már akár minden platform játékosai részesülhetnek a Fallout 4-ben.

Nektek melyik a kedvenc értelmetlen modotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)