Hirdetés

Fallout 4 - most akkor mi van?!

|

Tegnap törölték a Fallout 4 európai védjegyét, ami némi kételkedésre ad okot a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A novemberben bejegyezett Fallout 4 trademark a napokban törlésre került és bár már akkor is elég szkeptikusak voltunk a dologgal kapcsolatban, most kiderült, hogy valóban fake volt.

Az októberi Half-Life 3 hisztit követően joggal gondolhatjuk, hogy valaki csak a túl sok szabadidejéből kifolyólag szórakozik. Ennek ellenére a Fallout 4 survivor2299 website még mindig él és egyelőre elég nehéz megmondani, hogy ugyanaz az ember áll-e mögötte, aki a védjeggyel szórakozott, vagy valódi az oldal.

 

Hamarosan minden eldől, de nagyon reméljük, hogy a Fallout 4 teaser oldala valóban a Bethesdáé, mert amellett, hogy nagyon jól szórakoztunk rajta, kifejezetten örülnénk, ha a Spike VGX-en bejelentenénk az Év Játéka-díjas sorozat következő részét.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)