Hirdetés

Van rá mód, hogy szebbé tegyük még a Fallout 4 katasztrófa sújtotta világát

|

Mindössze egy modot kell feltelepítenünk, és máris jóval részletgazdagabb táj terülhet elénk.

Hirdetés

Habár teljesen korrekt volt a grafikája, nem igazán mondhatjuk azt, hogy a lenyűgöző látványvilág miatt miatt maradt meg a rajongók emlékezetében a 2015-ös Fallout 4. Mivel egy posztapokaliptikus pusztaságban játszódik a kaland, nem is szükséges, hogy minden csilli-villi legyen, de itt a bizonyíték, hogy azért néhány helyen fel lehet javítani a látványt.

Hirdetés

Spiffyskytrooper így is tett, és megalkotta a Natural Landscapes nevű modot, ami úgy javítja fel a Fallout 4 bizonyos textúráit, hogy közben megtartja a játékra jellemző látványvilágot. A telepítésével magas minőségű, realisztikus külalakot varázsolhatunk a különféle talajtípusok számára, és még az azokhoz kapcsolódó objektumok, mint például a szemét vagy a törmelék is szebbé válik.

Ha tehát éppen a Fallout 4-et pörgetnétek, és nem vagytok maradéktalanul elégedettek a táj kinézetével, mindenképp ajánlott egy pillantást vetni a modra, amit innen le is tölthettek.

Ti kipróbáljátok majd a modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)