Hirdetés

Fallout 4 - nem tetszik a grafika? Így jártál

|

A Fallout 4 bemutatója óta többen is hangot adtak annak, hogy nem elégedettek a játék grafikájával, de a Bethesdát ez végképp nem érdekli, sőt, még rá is tesznek egy lapáttal.

Hirdetés

Már az első Fallout 4 trailer után is azon a véleményen voltak a legtöbben, hogy "szép-szép, de mintha már láttunk volna ilyet. Ja igen, a Fallout 3-ban, 7 évvel ezelőtt." A játék egyértelműen jobban hasonlít az egykori klasszikusra mint mondjuk a The Witcher 3-ra, de a Bethesda nem különösebben izgul a negítív visszajelzések miatt.

"Akárcsak a szórakoztatás legtöbb alfajánál, itt sem lesz soha 100%-os egyetértés, egyszerűen nem lehet mindenki igényeit kielégíteni. Van, aki a grafikába köt bele, van, aki a játékmenetbe, és van, akinek a világ nem tetszik. De mindenkinek meglehet a saját véleménye" - mondta Pete Hines, a Bethesda marketing részlegének feje.

"Bármilyen szempontok szerint dönthet valaki arról, hogy megveszi a játékunkat vagy sem, ez már nem rajtam múlik. Nem tudok odamenni mindenkihez, hogy meggyőzzem őket, hogy vegyék meg a játékot. Mi megosztjuk az információt, és mindenki eldönti magának, hogy mit szeretne. - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)