Hirdetés

Egy modder a Fallout 4-be ülteti át a New Vegast

|

Ráadásul szépen halad a munkával, így elképzelhető, hogy hamarosan új motor fogja életre kelteni a nagyszerű szerepjátékot.

Hirdetés

A legtöbben egyetértenek abban, hogy remek játék lett az Obsidian műhelyében készült Fallout: New Vegas. Egy tehetséges rajongó most úgy döntött, hogy újraalkotja a poszt-apokaliptikus kalandot a Fallout 4 motorjának segítségével.

Az egészen nemesi névvel rendelkező Sir_Bumfrey_Diggles úgy döntött, hogy átpakolja a New Vegast a Fallout 4-be, és két településsel, nevezetesen Goodsprings-szel és Primm-mel már végzett is. Az alábbi videón láthatjuk a projektet, mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást, mert szép munkát végzett a modder.

Még sokat kell dolgozni ezen a modon, de egyelőre bíztatóan fest a dolog, szóval várjuk, hogy mi fog kisülni belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)