Hirdetés

Gyönyörű képek érkeztek az ambiciózus Fallout 4: New Vegas modból

|

Így néz ki a sorozat egyik legjobban kedvelt darabja a Fallout 4 motorjával újraalkotva.

Hirdetés

Ha már a Bethesda nem feltétlenül tudja, a lelkes és kitartó modderek bizony életben tartják a Fallout játékokat, amelynek egyik legékesebb példája, hogy a Team F4NV a sorozat egyik legnépszerűbb részét, a New Vegast teljes egészében átülteti a Fallout 4 motorjára, új szintre emelve ezzel a projektet.

Hirdetés

A Fallout 4: New Vegas a csapat ígérete szerint tartalmazni fog minden eredeti tartalmat, amit az Obsidian Entertainment megálmodott az akció-szerepjátékba és a gameplay mechanizmusokban is igyekeztek az eredetinél maradni, ugyanakkor az új motor lehetővé tett új játékelemeket és rendszereket. Nézzétek meg az alábbi galériát végiglapozgatva, hogy hol tartanak a srácok: 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor válik elérhetővé a Fallout 4: New Vegas. Addig is érdemes körülnézni a Fallout szériához készített modok között, hiszen olyan gyöngyszemekre lehet akadni, mint a Fallout: New California

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)