Hirdetés

Fallout 4 - készül egy mod, ami kibővíti egy kicsit a játék világát

|

Sok új tennivalót, cuccokat és társakat is ígér a projekt, amire nagy valószínűséggel elég sokat kell majd várnunk.

Hirdetés

Rengeteg izgalmas mod készült már a Fallout 4-hez, és amíg a legtöbben csak apróságokat adnak hozzá a játékhoz, addig vannak olyanok, akik rengeteg extra tartalmat szeretnének belezsúfolni alkotásaikba. A most következő projekt is valami ilyesmi, de még nagyon kezdeti szakaszban van.

Hirdetés

A Fallout: North Star a tervek szerint Minnesotával egészíti ki a játék univerzumát, és új történetet, fegyvereket, páncélokat, valamint társakat is kapunk majd. Screenshotokat ugyan még nem láthatunk, de a modot jegyző csapat már mutatott egy-két érdekességet, amelyeket itt láthattok.

Érdekesen hangzik a projekt, de valószínűleg még odébb van a megjelenés, mert a srácok eddig nagyjából négy hónapot dolgoztak rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)