Hirdetés

Fallout 4 - ez a mod akár egy kiegészítő is lehetne

|

A Northern Springs egy teljes, új helyszínt dob a játékhoz, amit addig fogsz boldogan nézegetni, amíg bele nem futsz az első szellembe.

Hirdetés

A Nothern Springs mod mérete simán elhiteti az emberrel, hogy ez egy hivatalos csomag. Van egy hatalmas új bejárható terület, 3 új fegyver és páncél, és 4 teljesen új, szinkronnal is megtoldott NPC partner. Mindehhez természetesen új ellenfelek és egy új sztoriszál is jár.

Hirdetés

A terület maga egyébként egy hófödte városi környezet, ami kívülről nem tűnik olyan vészesnek, de ha belépsz az ajtókon ez hamar megváltozik. Mindenfelé élőholtak és szellemek akarják majd elmarni az életpontjaidat. A modder egyébként kifejezetten 40-es szint feletti karaktereknek ajánlja a kalandot.

Rengeteg érdekességet rejt a Northern Springs, amiket felfedezhettek, ha letértek a sztori által kiszabott vonalról. A csomaghoz szükséges fájlokat megtaláljátok itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)