Hirdetés

Fallout 4 - kertészkedtél már shotgunnal?

|

Aki szívesen zöldebbé varázsolná a Fallout 4 szándékosan kietlen tájait, most egy mókás moddal könnyedén megteheti, ami egy nem éppen megszokott shotgunt ad a játékosnak.

Hirdetés

Egy nemrég kiadott moddal már akcióba lendülhettek azok, akik a Fallout 4 poszt-apokaliptikus helyszíneit egy tisztább és szebb hellyé szerették volna varázsolni. Nemrég egy újabb olyan mod látott napvilágot, amit azok értékelnek igazán, akik saját ízlésük szerint alakítanák a játék helyszíneit.

Hirdetés

A Beautifier egy különleges fegyver, ami nem hagyományos lövedékeket lő ki, hanem különböző növényeket és más díszítő elemeket helyezhetünk el vele a Fallout 4 világában. Így ez egy sokkal kevésbé akcióorientált mod, hanem sokkal inkább azoknak szól, akik a Fallout 4 kreatív részével és a városépítéssel szórakoztak igazán jól. Ha titeket is ez szórakoztat igazán a Bethesda játékában, innen tudjátok letölteni a díszítő shotgunokat.

Ti melyik Fallout 4 mod nélkül nem kezdenétek újabb végigjátszásba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)