Hirdetés

Fallout 4 - egy séta a Nuka Worldben

|

Egy három és fél perces videó mutatja be a Nuka World vidámpark különböző zónáit, az azokat uralma alá hajtó bandákat és az új fegyvereket.

Hirdetés

A Fallout 4 Nuka World DLC-je akár egy különálló játék is lehetne, mint a Metal Gear Solid V esetében a Ground Zeroes vagy az Infamous: Second Sonnál a First Light. A fejlesztőcsapat szeretne egy az alapjátéktól eltérő élményt kínálni, melynek nem része Preston nyaggatása vagy a túlélők megmentése.

A fenti videóban a fejlesztők mesélnek arról, mik várnak ránk a Fallout 4 utolsó letölthető csomagjában. A Nuka World parkot három raider frakció és egy rakás szörny hajtotta uralma alá, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy minél többet elfoglaljunk. Eldönthetjük, kikhez csatlakozunk, hogyan akarunk játszani, megfontoltabban vagy állatiasan. Szó esik a hülyébbnél hülyébb fegyverekről, köztük a Thirst Zapperről, amit a Nuka Cola posztereken, a lányok kezében láthattunk, vagy a végtelenségig modolható pingpongütőről, amihez labda van kötözve (van ennek a játéknak hivatalos, magyar megnevezése?).

A Fallout 4 Nuka World holnap jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)