Hirdetés

Fallout 4: Nuka-World - így tisztelegnek egy elhunyt rajongó előtt

|

A Bethesda a Fallout 4: Nuka-World világában elrejtett egy olyan apróságot, amellyel nemcsak egy rajongó előtt állítottak emléket, de emberségből is jelesre vizsgáltak.

Hirdetés

Aki szeretett volna, már közelebbről is megismerkedhetett a Fallout 4: Nuka-World vidámparkjának különböző zónáival, bandáival, fegyvereivel és kabaláival a kiegészítő megjelenése előtt, amely akár különálló játékként is megállná a helyét, annyi mindent pakoltak bele. 

A játék során bizonyára páran összefutottatok az egyik NPC-vel, Evannal is. Amit viszont valószínűleg nem tudtatok, hogy a karakter azért került bele a Nuka-World világába, mert a Bethesda így szeretett volna emléket állítani egy hűséges játékosának. Minden onnan indult, hogy egy NoohjXLVII nevű fórumozó egy Reddit posztban arról mesélt, hogy a Fallout 4 hogyan segített neki feldolgozni két tragédiát az életében. A "Köszönöm Bethesda és Fallout 4" című bejegyzésből kiderül, hogy testvérével együtt hogyan használták fel a játékot  - kifejezetten egy Sentry Bot társat - arra, hogy továbbra is kötődjenek elveszett édesapjukhoz. NoohjXLVII szerint a Bethesda munkatársai azt tervezték, hogy küldenek egy szeretetcsomagot nekik, de a hatalmas Fallout-rajongó hírében álló testvére diabétesz miatt az intenzívre került, kómába esett és meghalt, mielőtt megkapták volna.

A Bethesda nem hagyta ennyiben a dolgot és megígérte, hogy úgy fognak tisztelegni az elhunyt rajongó emléke előtt, hogy belerakják a játékba NPC-ként, ezt pedig a Nuka-World kapcsán valóra is váltották. Ahhoz, hogy Evant megtaláljátok, a Nuka-Stationtól délre induljatok el, a térkép legszélén bukkanhattok rá az otthonára. Ő a Fallout 4 egyik legbarátságosabb NPC-je, így érdemes vele eldiskurálni és grátiszba még egy Nuka-Love receptet is kaphattok érte.

Szép volt, Bethesda! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)