Hirdetés

Fallout 4 - modot készít az Nvidia

|

Az Nvidia új területen is megmutatja a játékosoknak, hogy mit tud, ezúttal a Vault 1080 nevű Fallout 4 grafika és sztori moddal örvendeztetik meg a sorozat rajongóit.

Hirdetés

Vault 1080 néven egy különleges Fallout 4 mod érkezik. A modot az Nvidia egyik csapata, a LightSpeed Studios fejleszti. A csapat eddig leginkább klasszikus PC-s játékok Androidra való átültetésével foglalkozott, most azonban a tagok jóvoltából a Bethesda játéka is egy több mint egy órányi játékot ígérő mellékküldetéssel fog gyarapodni.

A modban egy ködös, homályos mocsárban kell majd ellátogatnunk az ott található öreg templomromhoz, aminek hívői imáikat a sötétségnek ajánlották fel. Persze az Nvidiától nem is várhattunk volna egy vidámparkban játszódó küldetéssorozatot, hisz csak egy ilyen atmoszféra mellett tudják megmutatni, hogy mire képes a GameWorks technológiájuk.

A mocsár felfedezése közben a legfontosabb elemek a különleges fény- és árnyékhatások lesznek. A játék univerzuma ehhez nagyon jó választás volt, az eddig megjelent videókon láthatjuk, hogy mire képes a templomhoz vezető úton a mod, azt pedig, hogy a Vaultban milyen hatást fognak kelteni az alapjátéknál sokkal reálisabb megvilágítások, még elképzelni se tudjuk.

A Vault 1080 szeptember 2-ától lesz letölthető a Bethesda hivatalos oldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)