Hirdetés

Mit rejt az óceán mélye a Fallout 4-ben?

|

Egy Fallout 4-játékos először véletlenül esett a vízbe, de ezután elhatározta, akkor is felfedezi, mit rejt a tengerfenék Boston mellett, ha elképesztően sokáig tart.

Hirdetés

Miután rajongók megtalálták a Fallout 4 végleges változatából kihagyott szigonypuskát, sokan úgy gondolták, a játékban korábban lehetett, vagy később érkezhet egy vízalatti küldetésszál. Nem éppen ezért, de egy kalandos kedvű játékos bejárta a tenger fenekét és meg is mutatta, mit talált ott.

Az ő utazása akkor kezdődött, amikor véletlenül leesett egy raider bázisról, ami szintén ami a vízre épült. Bár a képeket készítő játékos csak a Power Armor oxigénkészleteit használva sétált körbe, a Mirelurk Cake tárgy segítségével, vagy az Aquaboy/Aquagirl perkkel akár végtelen időt is tölthetünk a Fallout 4 vízalatti tájain, amik jobban ki vannak dolgozva, mint azt elsőre gondolnánk. Bár küldetéseket nem talált, és lootolható tárgyak közül is csak egy edény akadt, egy hosszú vezetéket felfedezhetünk. Elég érdekes, hogy a hozzá kapcsolódó kis épületeken égnek a lámpák, de sajnos ajtót nem találunk rajtuk, amin bemehetnénk. A Fallout 4 térképének széléig is elvezető kalandról készült képeket az alábbi galériában találjátok.

(Fo4) Underwater Exploration

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)