Hirdetés

Fallout 4 - összehasonlító képeken az igazi és a játékbeli Boston

|

Bár a Bethesda nem jelentette ki, hogy a Fallout 4 helyszíne Boston, a trailerben látott épületekről, látnivalókról azért rá lehetett jönni. Nézzétek meg, mennyit változtattak rajtuk a valósághoz képest!

Hirdetés

Álmunkból felkeltve is tudunk mondani egy két nevezetességet például New Yorkból vagy Los Angelesből, de ti se érezzétek magatokat kellemetlenül, ha Bostonból semmi nem ugrik be.

A tegnap kiadott Fallout 4 trailerben feltűnt egy-két látványosság, a Polygon pedig készített egy összehasonlítást a videóból lopott képeket és valódi fotókat felhasználva. Nagyjából félidőben tűnik fel az első, a USS Constitution sugárhajtóművekkel felturbózott, zátonyra futott változata (lehet, hogy repülhetünk is vele?), majd a következő Paul Revere szobra, mögötte az Old North Church-csel. Nem volt nehéz észrevenni a Fallout 3 Megatonjához hasonló piacteret sem, aminek úgy tűnik, a Fenway Park ad otthont (nézzétek meg jobb fent a lámpaállványt). Mivel beszúrni nem tudjuk őket, a képeket megtaláljátok a Polygon oldalán.

Hogy tetszik a helyszínválasztás? Melyik várost látnátok szívesen egy posztapokaliptikus játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)