Hirdetés

Fallout 4 - nyugi, PC-n nem lesz korlátozva az fps

|

Bár reggel még az a rémhír járta, hogy a PC-s játékosok esetében is korlátozva lesz a képkockaszám, a Bethesda mindenkit megnyugtatott afelől, hogy ilyesmiről szó sincs.

Hirdetés

Az internet természetesen továbbra sem tud elrugaszkodni a pixelek és képkockák számától, így a Fallout 4 kapcsán is egymást érték a különböző spekulációk. A Digital Spy Todd Howardot idézve azt írta, hogy minden platformon 30 fps lesz a limit, ami már akkor is elég hihetetlennek tűnt, azóta pedig szerencsére bebizonyosodott, hogy nincs valóságalapja.

Mielőtt kitörhetett volna a globális pánik, a Bethesda Softworks Twitteren nyugtatta meg a rajongókat, hogy a 1080p-s felbontás és a másodpercenkénti 30 képkockás korlátozás csak PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz érvényben, a PC-s játékosoknak nem kell ilyesmitől tartaniuk.

A PC-s közösség nyilvánvalóan azonnal elkezdi majd modolni a játékot, így kíváncsian várjuk, mit hoznak ki néhány hónap alatt a valószínűleg a megjelenéskor is elég mutatós Fallout 4-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)