Hirdetés

Fallout 4 - az új mod rendbeteszi a párbeszédeket

|

Keveredtél már kínos szituációba, mert a karaktered nem azt mondta amit szerettél volna? Az új mod majd kisegít.

Hirdetés

A Fallout 4 párbeszédrendszere úgy működik, hogy a választható opciók csak nagyjából fedik le azt, amit a karakter mondani akar. Többnyire választhatunk egy pozitív, egy szarkasztikus, egy negatív vagy egy kíváncsi opciót, de azt nem tudjuk, hogy valójában mit is mond a karakter.

Az új mod ezt teszi helyre azzal, hogy a meglévő opciókat a pontos szöveggel helyettesíti. Ha feltelepítitek a Full Dialog Interface c. modot, akkor elkerülhettek nem egy kínos szituációt. Persze ez is csak egy lehetőség, de jobb, dühöngeni egy sort és visszatölteni a mentést, mert olyat mondtál, amit nem akartál. A csomag a Nexus Mods oldaláról már tölthető is.

A modok jelenleg csak a PC-s verzióra telepíthetőek, de 2016 elején várhatóan a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok is megkapják majd őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)