Hirdetés

Fallout 4 - egy új modnak hála bármelyik kutyát megsimogathatjuk

|

Hiánypótló kiegészítés egy kutyabarát moddertől.

Hirdetés

A Fallout 4-ben ugyan hű társunk a Dogmeat nevű németjuhász, viszont sok játékos nagy bánatára nem volt lehetőségünk más kutyákkal foglalkozni a játékban. Egészen eddig, ugyanis egy lelkes modder megoldást talált a különleges problémára.

Hirdetés

Sagittarius22 néven alkotó modder egyszerűen "Pet Any Dog" néven kiadott modja lehetőséget biztosít, hogy Dogmeaten kívül bármelyik más kutyát is megsimogathassuk guggolva és állva is. Vannak viszont korlátok, mert fegyverrel a kézben, teljes páncélzatban, illetve harc közben nincs meg ez a lehetőség, viszont aki békésebb módokon vándorol a világban, annak biztosan tetszeni fog ez az új lehetőség.

A modot még várhatóan bővíti a fejlesztője, addig viszont a Nexusmods oldaláról ingyenesen le tudjátok tölteni erre a linkre kattintva. Tökéletes ez, irány megsimogatni az összes kutyát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)