Hirdetés

Fallout 4 - nem lehet tudni, mikor érkeznek a modok PS4-re

|

Újra eltelt néhány hét, és még mindig semmi hír arról, hogy mikor játszhatnak modokkal a PS4-es játékosok. A Bethesda azért megint nyilatkozott.

Hirdetés

Úgy tűnik semmi előrehaladás nem történt a múltkori állapothoz képest, és sajnos nem a Bethesdán múlik a dolog.

Twitteren válaszolt egy kérdésre Pete Hines, a Fallout 4 marketing vezetője, amiből kiderült, hogy a PlayStation 4 modok "kiértékelés" alatt vannak a Sony-nál és így ő sem tud pontos dátumot mondani. 

Hines régebben is arról beszélt, hogy a Bethesda a Sony-val együtt dolgozik, hogy a modok a platformon is használhatók legyenek, de akkor sem tudott semmi konkrétat mondani. Viszont megígérte, ha bármi új információt megtud, megosztja majd. Korábban szó volt arról, hogy az egész hátterében egy konkrét probléma áll, úgy látszik, ezt még mindig nem sikerült áthidalni. 

Amíg nem jönnek a modok, a Fallout 4: Nuka-World enyhítheti fájdalmainkat, ami augusztus 30-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és természetesen PlayStation 4-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)