Hirdetés

Fallout 4 rajongó ennél jobb ajándékot nem is kívánhat

|

Láttunk már néhány kreatív szülinapi ajándékot, de ennél jobbat nehéz lenne kitalálni.

Hirdetés

A Bethesda szerette volna a lehető leghitelesebben megidézni Boston hangulatát a Fallout 4-ben, ezért nem kevés időt töltöttek a városban, hogy tökéletesen reprodukálhassák az atmoszférát és az egyes épületeket, helyszíneket. Mi tagadás, pazar munkát végeztek ezen a téren.

Történetünk hőse ezúttal egy Fallout 4 rajongó, akit a születésnapján egy meglepetés kirándulással lepett meg a barátnője. A mit sem sejtő srác gépe néhány órával később már landolt is Bostonban, ahol egy egyedi térkép segítségével fefedezték a város nevezetességeit. Nem feltétlen azokat, amiket az útikönyvek is ajánlanának.

Még a Vault 111 helyét is felkeresték, de sajnos a bunkert nem találták meg. A túra közben természetesen lootoltak is, az összegyűjtött tárgyakból pedig a srác legyárthatta a saját szülinapi ajándékát. Azért ez sem olyan rossz. A túra részleteit és a képeket megtaláljátok ebben az albumban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)