Hirdetés

Fallout 4 - lesz Season Pass, és PS4-re is jönnek modok

|

A Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy DLC-kkel, valamint ingyenes frissítésekkel is készül a Fallout 4 megjelenése utánra. A modokkal sem csak a PC-sek és az Xbox One-osok játszadozhatnak.

Hirdetés

A Bethesda már jó ideje benne van a DLC-bizniszben, bár a Skyrim letölthető csomagjait nem sikerült eltalálni (én mondjuk egész jól elvoltam a házépítéssel). Meglátjuk, a Fallout 4 30 dolláros Season Passe mivel teszi jobbá az eleve is elég jónak ígérkező alapjátékot.

"Az alapján, amit az Oblivion, a Fallout 3 és a Skyrim esetében csinálunk, tudjuk, hogy legalább 40 dollárt fog érni [a Season Passben foglalt tartalom]. Ha ennél is többet csinálunk, az ingyen jár a Season Pass-tulajoknak" - nyilatkozta a kiadó. Az első DLC jövő év elején jön, de időközönként ingyenes frissítésekkel új feature-öket is kapunk. A tartalommal kapcsolatban egyeztetnek majd a játékosokkal, megkérdezik őket, mit szeretnének még a játékban látni.

A Creation Kit, avagy a modkészítő 2016 elején jelenik meg, amivel nem csak a játék PC-s változatához, de a PS4-eshez és az Xbox One-oshoz is létrehozhatunk modokat, és persze letölthetjük majd azokat, amiket mások készítettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)