Hirdetés

Ez a mod Silent Hill-hangulatot ad a Fallout 4-nek

|

Ha nem lenne elég rémisztő a Fallout 4 világa alapból, akkor meg lehet bolondítani némi köddel is.

Hirdetés

Bár a Fallout 4 világában való kalandozás során eleve sem szenvedhetnek hiányt a játékosok veszélyből és halálközeli pillanatokból, a moddereknek köszönhetően számos extra szörnyűséget is rászabadíthatunk a fejünkre: a nukleáris tél például kifejezetten árt az egészségnek, de egy köd sem segíti a biztonságos kalandozást.

Hirdetés

A hátborzongató rajongói kiegészítők sorát erősíti a "Whispering Hills" névre keresztelt mod is, amelyet a Silent Hill franchise inspirált. Aki feltelepíti, az tíz különféle ködeffektusra, kísérteties háttérzajokra és egyéb horrorisztikus meglepetésekre számíthat, mint például arra, hogy beszippanthatják a másvilágba és válogatott rémségekkel veheti fel a harcot. A mod egyébként egy ideje már megjelent, azonban most hatalmas frissítést kapott és bekerült egy új ellenfél is, a ködben portyázó Sirenhead, amellyel valószínűleg senki sem szeretne összefutni két küldetés között. 

Ha a Whispering Hills felkeltette az érdeklődéseteket, akkor innen tölthetitek le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)