Hirdetés

Fallout 4 - ezzel a moddal életre kelnek településeink

|

Élő kisvárosokat hozhatunk létre a Fallout 4 Sim Settlements modjának köszönhetően. Aki hiányolt egy poszt-apokaliptikus SimCity-t, az most megkapja azt.

Hirdetés

A moddereknek köszönhetően rengeteg tartalom, újítás érkezik a játékokhoz. Vannak amelyek egy egész játékot ültetnek át egyikből a másikba vagy egy minijáték keretében teljesen új tartalommal töltik meg azt (és erről a modról sem szabad megfeledkezni). A Sim Settlements mod nem bolygatja meg ennyire a játékot, de megérdemelné, hogy hivatalosan is bekerüljön a játékba, annyit dob a játékélményen.

kinggath által készített modban, a településeinket úgy menedzselhetjük akár a SimCityben: különféle parcellákra oszthatjuk a települést, így lakó-, ipari- vagy földművelési övezeteket hozhatunk létre. Ezek után a lakosok elkezdik felépíteni saját otthonaikat, elültetik gabonájukat, boltokat nyitnak, magyarán élik az életüket. Nekünk is lesz feladatunk, mert az energia és vízellátást, illetve a védelem megtervezése a mi kezünkben van. 

Eközben nem kell a lakosainkra egyenként figyelni, nem kell magunknak minden szöget beütni, nyugodtan elmehetünk megcsinálni pár küldetést, településünk fejlődni fog. Minden épület - amit a lakosok húznak fel - egyedi lesz, sőt időközben még csinosítgatják is őket. 

A mod lehetőség ad, hogy magunk végezzünk el mindent, így személyre szabhatjuk városunkat, de megadja azt a fajta szabadságot, hogy ne kelljen mindent magunk végeznünk és azt az érzetet nyújtja, hogy él a településünk, az NPC-nek pedig saját jelleme van. 

Ha a leírás alapján megtetszett a mod, ezen a linken megtaláljátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)