Hirdetés

Fallout 4 - akrobatáknak áll a világ (videó)

|

Folytatódik a Fallout 4-es sorozat, ezúttal azt fejtegetjük, egyszerűbb lesz-e az élet, ha nem vagyunk teljesen ügyetlenek.

Hirdetés

A Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. videósorozatnak köszönhetően megismerkedhetünk a jövőbeli Fallout 4-es karakterünk legfontosabb tulajdonságaival, és felkészülhetünk az életre a pusztaságban. Mivel mindenki más játékstílust képvisel, fontos, hogy ennek megfelelően osszuk majd le a pontjainkat is.

Immár a hatodik résznél tartunk, úgyhogy miután végigvettük, hogy mire jó az erő, az észlelés, a kitartás, a karizma és az intelligencia, most az agilitáson (agility) a sor. Ez egyben azt is jelenti, hogy a sorozatból már csak egyetlen epizód van hátra, amely a szerencsével foglalkozik majd.

Az ügyesség mint tulajdonság több különböző játékstílusnál is kulcsfontosságú lesz. Akár ajtóstul rontunk a házba, hogy fegyverrel kapjuk szét az ellenfeleket, akár a lopakodós stílust preferáljuk, jó, ha fejlesztjük magunkat ebbe az irányba.

Ti milyen taktikával nyomultok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)