Hirdetés

Fallout 4 - beköszönt a nukleáris tél

|

A Bethesda-s srácok nem bírnak magukkal, szinte minden nap bővítik valamivel a teaser-ek repertoárját. Most épp a weboldal kapott frissítést.

Hirdetés

Az elmúlt két hétben korábban sosem látott méreteket öltött a Fallout őrület.Dübörög a marketing gépezet, a csapból is Nuka Cola folyik. Úgy látszik a Fallout 4 pörgésnek még messze nincs vége, és a picit több mint két hét múlva esedékes Spike VGX-ig még rengeteg aprósággal örvendeztetik majd meg a rajongókat.

Az egész azzal kezdődött, hogy létrehozták a survivor2299 weboldalt a maga kis visszaszámlálójával meg morzekódjával. Aztán a ZeniMax oldalán mindenféle álláshirdetések jelentek meg egy next-gen RPG fejlesztéséhez, és mivel nem csinálnak több Skyrim DLC-t, ez erőteljesen arra utal, hogy a Falloutos csapatban van szükség a vérfrissítésre. Ezt követte Three Dog tweetje, aztán a Fallout 4 cím hivatalos bejegyzése, majd újabb feltörhető kódok és dallamok várták a szemfüles rajongókat.

Most ismét a weboldal frissült, ezúttal egy újabb visszaszámlálóval, amely a nukleáris tél eljövetelét jósolja kb. 6 nappal későbbre, azaz december 1-re. Alatta természetesen még mindig pörög a 10 nappal későbbre időzített számláló, amellyel anno nyitott az oldal. A nukleáris télből nagy eséllyel következtethetünk a Fallout széria újabb darabjára, de 100%-ig biztosak még mindig nem lehetünk.

Kíváncsian várjuk a decemberi bejelentést, és ha a csapat egész végig csak játszott az érzéseinkkel, biztosan nagyon szomorúak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)