Hirdetés

Fallout 4 - az előző generációt már elfelejthetjük?

|

Mint oly sok nagy bejelentés manapság, a Fallout 4 leleplezése sem megy zökkenőmentesen, és a véletlenül hamarabb fellőtt hivatalos oldalról rengeteg érdekes infót bányászhattak ki a játékot tűkön ülve váró rajongók.

Hirdetés

Úgy tűnik, lehetetlen nagy bejelentést bármilyen szivárgás nélkül tető alá hozni manapság, persze ezúttal nem külső forrás, hanem a hivatalos weboldalt lőtték fel valamivel hamarabb, mint azt tervezték.

Az azóta levett trailerből - ami nemsokára persze megint élesedni fog - két képet is sikerült kilopnia gyorsan a közönségnek. Az egyik alapján sokan úgy gondolják, hogy Bostonban fog játszódni a Fallout 4, mivel a város egyik nevezetes terét, a Scollay Square-t ábrázolja, a másik viszont egy városon kívüli területet ábrázol, így szokás szerint változatos játékterekre számíthatunk.

A weboldal forráskódját is szétcincálták természetesen az érdeklődők, amiben feltűnt az Xbox 360 és a PlayStation 3 neve, a hivatalos oldalon azonban egyelőre csak az újgenerációs konzolokra szánt verziókat és a PC-s változatot rendelhetjük elő. A trailer grafikájától egyébként nem koppant az állunk a padlón, így egyelőre semmi sem kizárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)