Hirdetés

Fallout 4 teaser oldal - "some men just want to watch the world burn"

|

Kiderült, hogy a Fallout 4 teaser oldal csak egy hoax volt és most a készítője elmondta, hogy miért is csinálta az egészet.

Hirdetés

A 2013-as év - vagy talán az évtized - legnagyobb játékos átverése volt a thesurvivior2299 site, ami a Fallout 4 érkezését igyekeztette elhitetni a világgal. Nagyjából sikeresen.

Miután kiderült az átverés a csaló maga indított egy Reddit Ask Me Anything beszélgetést, hogy válaszoljon a kérdésekre és elmondja, hogy miért is csinálja. Arról már beszámoltunk, hogy a hoax nem éppen egy olcsó dolog és a srác még folytatta is volna egy CGI trailerrel, ha a Bethesda tweetje nem jön ki a hétvégén, miszerint semmi közük az oldalhoz.

A cég egyébként a hoaxert is megkereste, de ennek beszélgetésnek a részleteit nem volt hajlandó elmondani. "Én az a fajta önző szemétláda vagyok, akinek sok pénze van" ezért ki akartam adni a CGI trailert is" - mondta, de a Bethesda keresztül húzta a számításait. 

A motivációiról nagyon találóan csak annyit mondott, hogy "some men just want to watch the world burn", illetve igazából szerette volna kiimádkozni a várva várt Fallout 4 bejelentést a Bethesdából és összerántani egy kicsit a Reddites Fallout közösséget. Az utóbbi sikerült. Állítólag az AMA alatt több, mint 14 halálos fenyegetést is kapott, ami elég egyértelmű bizonyítéka annak, hogy talán nem kéne szórakozni a játékostársadalom érzelmeivel. Ezzel együtt meg kell hagyni, hogy zseniális volt az átverés.

Ne felejtsük el, hogy bár a survivor2299 mögött nem a Fallout 4 bejelentése volt, ettől még a játék készülhet. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)