Hirdetés

Fallout 4 - tessék a világtérkép, minden érdekes ponttal

|

Amennyiben eltévedtél, és fogalmad nincs, hogy merre az arra, akkor idesüss, mert íme egy remek térkép a közösség jóvoltából.

Hirdetés

A Fallout 4-nek nincs a legnagyobb játéktere, sőt meglehetősen aprónak tűnik, ha a The Witcher 3 vagy a GTA 5 világaival vetjük össze. Az viszont tény, hogy ez az "apró" világ tele van tennivalókkal, felfedezésre váró helyekkel, és izgalmas pontokkal.

A Pip-boy alkalmazás már rendelkezik egy nem is olyan rossz megoldással, de a koolkyle802 néven futó játékos sokkal jobb alternatívát kínál. A lenti képen megleshetitek a teljes játékteret, és annak minden fontos pontját. Szépen, jelmagyarázattal is megvan toldva, hogy tuti értsétek, amit néztek.

Aki ennél nagyobb felbontásra vágyik az erre a linkre vándorolva talál egy még ennél is brutálisabb megoldást. Sajnos ez utóbbi a Dropbox limitáltsága miatt meglehetősen nehézkesen jön be, de előbb-utóbb csak visszaáll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)