Hirdetés

Fallout 4 - ez van, ha valaki szó szerint veszi a Creation Clubot

|

Megjelent egy új mod a posztapokaliptikus RPG-hez, ami annyira random, hogy még a készítői sem tudják, mikor mit fog csinálni.

Hirdetés

A Bethesda a saját E3-as előadásán jelentette be a Creation Clubot, ami új, fizetős tartalmakkal és kiegészítésekkel látja el a játékosokat, ám most két modder bebizonyította, hogy a szolgáltatás nevének van egy teljesen másik jelentése is.

Hirdetés

A "creation" magyarul annyit tesz, hogy teremtés vagy alkotás, a "golf club" pedig golfütőt jelent, így már lehet sejteni, hogy mi köré épül fel a magyar CDante és KingTobbe modja. Készítettek egy játékbeli golfütőt, amivel akárhányszor csapunk egyet, ad valamit véletlenszerűen. Előfordulhat, hogy megjelenik valamilyen tárgy a földön, vagy épp ránk tör egy sereg szörnyeteg, és néha semmi sem történik.

Emellett pedig ízlésesen fel is díszíthetjük az ütőnket, így akár beszínezhetjük, körbetekerhetjük szögesdróttal, és különféle kiegészítőket is pakolhatunk rá. Az alábbi videó remekül demonstrálja a The Creation Club működését.

Ha valamilyen oknál fogva erre lenne szükségetek ahhoz, hogy élvezni tudjátok a Fallout 4-et, akkor a Nexus Mods oldaláról tölthetitek le. Még a végén az is előfordulhat, hogy népszerűbb lesz, mint a Bethesda megoldása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)