Hirdetés

Még mindig milliók játsszák a Fallout 4-et és a Skyrimet

|

A Bethesda nem olyan játékokat készít, amiket egyszer végigjátszunk, aztán örökre félreteszünk.

Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim már majdnem hibátlan (pláne a Special Edition), és a Fallout 4 is sokat javult a megjelenéshez képest. Ez viszont mindegy is, mindkettő instant klasszikussá vált, és a mai napig aktív a milliós  játékosbázis.

A Skyrim esetében viszonylag egyértelmű a képlet: az újrakevert, jelenlegi generációs konzolokra is kiadott teljes kiadás egyértelműen visszahozott rengeteg rajongót. A Fallout 4-nél a folyamatos frissítések tartják fenn a lelkesedést.

A Bethesda több új címen is dolgozik jelenleg, de az biztos, hogy mindegyikben szeretnének kicsit ráerősíteni a történetmesélésre. Todd Howard elmondása szerint a Skyrimben nagyon jól működött az, hogy a játékos magának rendezhette a történetét, és ezt szeretnék tovább vinni.

Tökéletesíteni akarják a nagy, nyílt világban történő történetmesélést. Sandbox játékokban sokszor a sztori az ára a szabadságnak, de a Bethesda ebben is fejlődni szeretne. Kíváncsian várjuk, hogy ezt hogyan oldják meg. Az idei E3-on biztosan mutatnak majd valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)